Fram och tillbaka




Vi är nu hemma efter ett fantastiskt trevligt födelsedagskalas i Tällberg. Det var massor med god mat och dricka och H:s familj och som extra överraskning (för oss!) kom R & T från Boston (eller Cape Cod för att vara exakt). R är den direkta orsaken till att maken och jag träffades 1987, och det var så kul att se honom och hans fru. De skrattade och sa att de fått en middagsinbjudan till fredagkvällen, så de kvistade då bara över till Tällberg för denna middag. H fick många fina presenter, av oss fick hon presentkort för att köpa Georg Jensen-smycke. Detta har hon pratat om men tydligen glömt bort, för hon hade inte alls begripit varför en av hennes kollegor på jobbet börjat prata om 50-årspresent och Georg Jensen-smycken nyligen. Gissa vem som tippat...?

I morse blev det en lång frukost på hotellet och sedan fem timmars bilresa hem. Utcheckningen blev en osedvanlig surprise, vi betalade 1400 kr för fyra personers övernattning med frukost OCH diverse drinkar, öl och toalettartiklar, billigare än ett enkelrum i Stockholm. Nu ska maken göras klar inför morgondagens avfärd mot San Fransisco. Ingen rast, ingen ro.
Allmänt | |
#1 - - Anna:

Himmel här händer det grejer..hotell är nice..frukosten mmmmm det är lite lyx det..vad ska du önska dig från San Fran..då?

#2 - - Beate:

Kul med ett lyckat födelsedagskalas till så humana priser. Snyggt!

Lycka till med att göra maken klar till avfärd till USA. Stoppa honom i badkar, klippa allt vad som behövs klippas, kolla öronen, torka av honom, slå in honom i morgonrock, packa väskan och hoppas att han ta med sig allt som du önskar dig från san Francisco.

Åsså bonus: du är gräsänka nästa vecka. Yiiepphhiiee!!!

#3 - - Katinka:

Oj, det var mäkta billigt verkligen! Så mycket kostar ju ofta ett enkelrum utan vidare finess som du säger.

Ha en trevlig lördagkväll!

#4 - - TT:

Ni verkar haft ett kanondygn, vad roligt!

#5 - - Herta:

Du verkar ha haft det gott också.

#6 - - Dubbelörnen:

ASå avis jag blir på din Tällbergstripp...

#7 - - Inga M:

Men har Ni också bekanta på Cape Cod?? Hur många sammanträffanden kan det finnas?



Vi har lite kontakt med Karen och Bob Boucher som bor där. Karen är avlägset släkt med gubben och det var hennes karska anmoder som utvandrade. De har hälsat på oss här ett par gånger. Ett fantastiskt par som vi trivs bra tillsammans med. Det står en del om dem på min blogg också. Man kan söka på namnen tror jag om man är intresserad att läsa om dem och deras historia.

#8 - - E:

Ja,vem vet? ;D Tyvärr så sov jag hela vägen upp. Det där var ju oerhört billigt måste jag säga samt lät väldigt trevligt. Goda drinkar.

Upp