London-rapporthopkoket från dag 2Dotter, Kompis E och Maken begav sig mot Emirates Stadium för fotboll runt lunchtid. Han som hänger ut ur ryggan är en oskyldig medföljeslagare. I Arsenalutstyrsel.Vi tog oss en gemensam pitstop på Starbucks dessförinnan.

Den som vill får gärna gissa på vad som finns i den gula byggnaden med din fina reliefen som skymtar bakom min frappuchino!

Sonen och jag begav oss ned för Regent Street och sedan en avstickare på Carnaby Street innan vi kom till Piccadilly Circus.


 

På Piccadilly Circus åt vi vår lunch vid Eros fötter tillsammans med ett antal språkreseungdomar med mat från samma gourmetrestaurang. Jag säger inte vilken.

 

 Vi träffade Terminator och han sa inte mycket alls. Näää, han var så tyst, så tyst, så sonen tröstade honom med litet handhållning.
På Covent Garden blev det pitstop igen, litet vin och läsk denna gång.


 

Nästa pitstop blev nere vid Themsen. Vattnet är inte rent men det finns hundägare som tycker att jyckarna gott kan dricka av sörjan.


Mulet på ena sidan och solsken på andra sidan. Vi krossade floden över Millenium Bridge, den som vreds sönder och samman i senaste Harry Potter-filmen.
Att stå i evighetslång kö till London Eye sa vi nope till. Dessutom var jag kissnödig.
 

Darth Vader uppskattade texten på sonens t-shirt från David & Goliath:

 

Come to the dark side - we have cookies

 

 

När vi kommit så här långt var vi redo att sätta oss på marken och inte röra en fena mer. Men vi pallrade oss till Charing Cross tunnelbanestation och åkte "hem".

 

 Under resan pratade jag bort en stund med en mycket trevlig kvinna som börjat jobba som operationsbiträde på en förlossningsavdelning och hon hade en del förslag inför morgondagen.


Middag blev italienskt eftersom pubarna envisas med att de inte serverar mat till sällskap med minderåriga.

Inte mig emot, cannelonin var mycket god.
Nu blir det kraschlandning i sängen tills John Blund anländer. Killen här ovan håller sig förhoppningsvis på avstånd från mina drömmar.
Anne reser | | 6 kommentarer |

Litet shoppingstrategi
Före shoppandet på Primark intog vi en stärkande och nyttig sen lunch från Kentucky Fried Chicken bestående av finfina proteiner, kolhydrater och mer eller mindre essentiella fettsyror.

Inom parentes skulle jag kunna nämna "aldrig mer". 

Tjejerna var redo för att satsa hårt bland tusentals andra, jag agerade mer förkläde. Tills jag mötte min förälskelse. Och sjupacken tanttrosor.

 

Minst två timmar kämpade vi i värmen, fukten och trängseln.

 

 

Utfallet blev så här. Helt OK kan man säga.

 

-Min förälskelse?

 

Nja, dottern fotade den i sitt rum för i vårt rum har vi galgar men ingenstans att hänga dem (figure that!), och förälskelsen kom inte helt till sin rätta, så jag ber att få återkomma med det senare.

 

Nu ska vi ut ur ångbastun som är vårt rum.

Anne reser | | 7 kommentarer |

Svettig med stockbenEtt stort antal kilometer travades det i eftermiddag, dels till shoppingen på Primark på Oxford Street och sedan en sliten misslyckad jakt på någonstans att ta sig en drink i sällskap med våra minderåriga. Vi pustade ut en stund i Hyde Park, analyserande olika joggingstilar, innan vi själva hasade oss tillbaka till hotellet och ringde efter Domino's Pepperonipizza. Inte kulinariskt men fan så gott!

Jag förälskade mig i något på Primark som jag faktiskt slog till och köpte, det och 2 sjupack tanttrosor!

Shoppingen visas när jag får tillfälle att ladda upp foton.

Nu pustar vi bara på sängarna i vårt typiska minimala engelskt hotellrum. I morgon ska somliga på fotboll och jag och sonen ska vara turister.

Todeloo!
Anne reser | | 16 kommentarer |
Upp