Skrapa vidare

 
 
Ännu ett fönster ska strippas på sin färg, det andra tredelade som vi började med har fått sig ett lager olja och ett lager utspädd färg. Gångjärn har blötlagts i såpa i några dygn och är nästan som nya. Hörnbeslag är beställda från Nacka Byggnadsvård, de var alldeles för rostiga för att sättas tillbaka.
 
Gårdagen ägnades åt att först backa upp och tömma min överfyllda dator (jag hade runt 200000 sparade mail lokalt efter att ha använt ett epostprogram!) och sedan via datorn föra över 5500 foton från mobilen till en extern hårddisk. Mobilen börjar visa tidiga tecken på en ev. kommande härdsmällta och då vill jag ha bilderna i gott förvar.
 
Garderoben skulle behöva få sig en rejäl utrensning, jag får inte in en endaste galge till, vilket i sin tur innebär att jag inte har en aning om vad jag äger i klädväg. Endera dagen tar jag tag i det.
 
För övrigt stiftade jag bekantskap med Mads Mikkelsens "Hannibal" igår. I ärlighetens namn förstod jag mig inte på vem som har rollen av good guy/bad guy, Hannibal verkar vara både och. Men jag fick mig intressanta diskussionertill livs med äldsta sonen, som funderade om psykiatri kunde vara en framtida specialisering.
| |
Upp