Tillbaka i selen

 
Tillbaka i selen igen och som vanligt är det med blandade känslor. Inte för själva jobbets skull, för det trivs jag makalöst bra med, men det är "kringaktiviteterna" som krävs för att jag ska kunna utföra det. Det vill säga pendlandet.
 
I söndags kväll när jag lagade mat i godan ro, fick jag bara en hastigt förbipasserande känsla av att när semestern är över, så är matlagning med extra pyssel omkring en lyx. Och det kändes ju "sådär" att behöva känna att vitlöksbröd till maten tar alldeles för mycket tid och energi, liksom att bry som om hur dukningen ser ut.
 
Men. Kanske handlar det om mina egna prioriteringar och att jag måste balansera tillvaron.
| |
#1 - - Herta:

Jag har gjort en sak denna sensommar för att balansera tillvaron. Jag är mycket nöjd med mitt val.

#2 - - Suss:

Jag är också åter till arbetet sedan 3 dagar tillbaka och vi serveras lunch varje dag den här veckan, så jag står och stirrar i mitt kylskåp när jag kommer hem och undrar vad jag ska hitta på när det bara är till 1 person helt plötsligt. Ikväll fick jag en jordgubbs- och banansmothie till "middag". Undrar var verkmästarn i magen säger om den varianten? Obalanserad kanske?

#3 - - Znogge:

Ja, nog är det skillnad på vardagen och semestern. Vissa saker hinns inte med vilket är synd...

#4 - - Inga M:

Gissar att en dag som denna (Obamabesök) tar logistiken ännu mer tid än vanligt i huvudstaden. Märkte när jag började vara ledig mer (två dagar i veckan) att just matlagningen blev roligare och fick ta tid. Det var lite överraskande men kanske ett uppdämt behov.
Ha det gott med jobbet! Och fritiden!

Upp