Veckan som gick

 
En hel vecka tillbringade jag i Trondheim på kongress. Ja, det var nu inte bara jag utan bortemot 600 yrkeskollegor och det var inte bara kongressande jag ägnade mig åt, utan en hel del möten också. En fantastisk vecka på alla de vis.
 
1996 övervägde vi en flytt till Trondheim, maken var erbjuden en tjänst så vi åkte dit hela familjen för att se om det kunde vara något. Mitt intryck av staden var att det var platt och oerhört tråkigt. Låt vara att tråkigheten kan ha förändrats på 17 år, men bergen lär ju inte ha växt upp ur berggrunden direkt. Jag får väl skylla på det dåliga vädret, regn och dimma och att det skylde vyerna.
 
 
 
Kongressade gjorde vi på nybyggda Clarion och där bodde vi också. Jag med utsikt mot Trondheimsfjorden där lyxkryssarna kom in. Om man säger så här; ska ni ha hotell i Trondheim så är Clarion det givna alternativet.
 
På fredag är det midsommarafton och det är väl allt jag har att säga om den saken.
| |
#1 - - Suss:

HURRA! Jag har läst ikapp på din blogg och det var verkligen mycket roligt som jag missat i sluthetsen av vårterminen. Från strumlös i skorna, till Trondheim. Lissabon står nästan överst på min reselista, ska jag tjata igenom det, eller vad säger du som nyss varit där?

Svar: Lissabon är ett måste. Jag var dit förra året (eller var det året dessförinnan?) och nu i maj igen, och måste säga att det är en stad med "mycket", mycket att se, mycket att göra, shopping, mat, dryck, you name it. Jag tycker absolut att du ska tjata. Att priserna dessutom är låga är ju ingen nackdel. :)
annnne.blogg.se

Upp