Jag har varit hos Dubbelörnen!
Hetta upp lite smör eller margarin i en liten kastrull.
Klipp ner laxen i mindre bitar och rör runt. Värm (bryn) tills laxen förlorat sin starka färg och blivit ljusrosa.
Salta och peppra försiktigt.
Häll på naturell crème fraiche.
Värm.
Droppa i några droppar citron.
(Detta gör hela rätten! Uteslut inte!)
Servera med färsk, kokt pasta och lite rucolasallad.
Dubbelörnen bjöd mig på en variant av denna rätt till lunch och min fredag var all!
Så ljuvligt gott!
Uppenbarligen har hon svårt att följa recept eftersom hon verkar hitt´på nå´när det gäller de flesta recept.
Det var mitt första besök till Karl Johansgården, men jag hoppas innerligt att det inte var den sista.
Gamla hus, helst på landet, är en passion.
Det blev husesyn i minsta vrå, köksdiskussioner, prat och skratt, precis vad jag behövde!
Sen kunde vi återigen konstatera att världen är liten, vi hittade ännu en anknytning till varandra...
Låter ju underbart...härligt m mmm man kan vara lite trött på fredagen..men det går snart över du vet när man tänt ljusen då blir man så glad o nöjd..ha det bäst.