Veckan som gick

 
En hel vecka tillbringade jag i Trondheim på kongress. Ja, det var nu inte bara jag utan bortemot 600 yrkeskollegor och det var inte bara kongressande jag ägnade mig åt, utan en hel del möten också. En fantastisk vecka på alla de vis.
 
1996 övervägde vi en flytt till Trondheim, maken var erbjuden en tjänst så vi åkte dit hela familjen för att se om det kunde vara något. Mitt intryck av staden var att det var platt och oerhört tråkigt. Låt vara att tråkigheten kan ha förändrats på 17 år, men bergen lär ju inte ha växt upp ur berggrunden direkt. Jag får väl skylla på det dåliga vädret, regn och dimma och att det skylde vyerna.
 
 
 
Kongressade gjorde vi på nybyggda Clarion och där bodde vi också. Jag med utsikt mot Trondheimsfjorden där lyxkryssarna kom in. Om man säger så här; ska ni ha hotell i Trondheim så är Clarion det givna alternativet.
 
På fredag är det midsommarafton och det är väl allt jag har att säga om den saken.
| | En kommentar |

Ihopknytning

Det är flera saker som behövt hopknytning de senaste dagarna; en konferensvecka i Trondheim, USA-resa och säsongsavslut på jobbet. Så jag har planerat, sökt, bokat, tänkt, tvättat & strukit, kollat väder, packat, sanerat delar av hemmet och tänkt på hur många arbetsdagar jag har kvar före semestern och vad som behöver hinnas under dessa. Och så några rapporter, presentationer, förberedelser inför diverse bedömningar på konferensen. Och hus- och kattvaktarförberedelser. Utskrifter av alla biljetter och bokningar. Och allt sker nästan samtidigt som hela familjen är på flera olika ställen men behöver samlas inför avfärd.
 
Kvar: internationellt körkort. Det blir direktbesök hos Motormännen nästa vecka.
 
Om jag hittar en fotoautomat någonstans.
 
Rörigt?
 
Javisst.
| | En kommentar |

Inget lammkött här inte!

 
 
Jag som har förmågan att somna under vilken konsert som helst hade då inga problem att hålla mig vaken under Whitesnakes spelning på Gröna Lund igår. Det var nu inte bara för att jag stod upp och hade förtvivlat ont i både fötter och rygg, utan det handlade om en synnerligen het och blond gitarrist.
 
Vacker som en ung Brad Pitt, tänkte jag.
 
Tssss....Hur fel hade jag inte!
 
Han fyller 50 nästa år!!!
 
Gitarristen alltså.
 
Och Brad Pitt fyller 50 i december...
| | 2 kommentarer |
Upp